Powered by: Go With The Flo events
Direct reserveren

Bedrijfsuitjes

Go with the Flo biedt verschillende sportieve bedrijfsuitjes aan in de omgeving Bergen. Alle aangeboden bedrijfsuitjes zijn gericht op het versterken van de teamgeest. De activiteiten die worden verzorgd zijn vind u hier combineer ze en stel zo je eigen dag samen. Bekijk onze arrangementen om de dag nog completer te maken!

Aansluitend op de activiteit biedt Go with the Flo de mogelijkheid na te genieten van een geheel verzorgde picknick, uitgebreide barbecue of diverse snacks.

De verschillende bedrijfsuitjes worden beschreven per arrangement. Bij keuze van de verschillende arrangementen wordt u ontvangen op de prachtige locatie van Go with the Flo bootjesverhuur op Bergerweg 82. De prijzen die worden weergegeven zijn per persoon en exclusief 9% BTW.

Bij aanvraag van een van de bedrijfsuitjes op de strandlocatie in Bergen aan Zee wordt in overleg een programma op maat samengesteld. Na afloop van het programma biedt Go with the Flo de mogelijkheid af te sluiten met een uitgebreide barbecue op het strand en een aansluitend feest met dj. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

Meer informatie en reserveren

Heb je vragen over een arrangement of wil je een arrangement boeken? Neem direct contact op!

Contact opnemen