Powered by: Go With The Flo events
Direct reserveren

Discgolf

Discgolf Go with the FloDiscgolf arrangement in de Groeter duinen.

Wat is discgolf?

Discgolf is bijna hetzelfde als frisbee. Wat Discgolf uniek maakt is het werpen van de frisbee in een hole die bestaat uit een stalen mand met kettingen. Er zijn in totaal 18 holes die allemaal op een gevarieerde manier te bereiken zijn. Het is de bedoeling de disc in zo min mogelijk worpen in de hole te werpen. De standen worden genoteerd en de deelnemers vertrekken naar de volgende hole.

Clinic/warming-up:

In de clinic worden spelregels, werptechnieken en tips gegeven. In de warming-up worden er leuke spelvarianten gegeven. Na de warming-up krijgen de deelnemers de disc in handen, deze wordt ook wel de driver genoemd. De deelnemers maken zelf kleine subgroepjes waarna de deelnemers het parcours gaan afleggen. De persoon die uiteindelijk de minste score heeft bij alle holes is de winnaar en zal een leuke prijs ontvangen.

Natuur en parcours:

De deelnemers starten midden in de zandkuil van het duinmeertje in Groet. Daar zal verteld worden hoe het parcours eruit zal zien. Ook is er een uitzichtpost vanwaar de deelnemers naar de zee kunnen kijken. Het parcours is extra uitdagend, omdat de natuur ook zijn bijdrage levert. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang en zal ongeveer 2 uur duren. Maar kan uiteraard ook ingekort worden.

Eten en drinken:

Start: De deelnemers starten bij Go with the Flo’ot in Bergen. Vervolgens krijgen de deelnemers een scooter, lopi fit of fatbike mee waarmee zij vertrekken naar het discgolf parcour in het park van luna HHW  waar de activiteit zal plaatsvinden. De rit zal ongeveer een uur duren.
De winterse/zomerse BBQ zal bestaan uit: Hamburgers, worstjes, brood, verschillende salades, bier, fris, wijn, glühwein (in de winter) en warme dranken (koffie, thee en chocomel).

Tarieven:
10 tot 50 personen

Arrangement 1:        Arrangement 2:
Scooter       Scooter
Activiteit       Activiteit
BBQ       Hapjes en drankjes bij activiteit
Onbeperkt drinken       Luxe BBQ
      Onbeperkt drinken
70,- per persoon       €80,- per persoon

Deze activiteit is ook te combineren met één van onze andere activiteiten te vinden op deze pagina! Zo kunt u zelf een uitje samenstellen, voor meer informatie of boekingen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Contact opnemen