Powered by: Go With The Flo events
Direct reserveren

Winteruitjes

Ook hebben we diverse winteruitjes als mogelijkheid voor uw groeps- of bedrijfsuitje. Zie hieronder de mogelijkheden die afsluitend worden gegeven met een goed verzorgde BBQ:

Bowlen
Winteruitjes BBQ Go with the Flo Bij dit uitje gaan we eerst met de groep Bowlen bij het bowlingcentrum in Alkmaar. Hier kunt u genieten van dit spel en een hapje en drankje. Vervolgens vindt er een barbecue plaats op één van onze leuke locaties, waarbij u wordt voorzien van een kwalitatieve barbecue.

Discgolf
Het discgolf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golf. In plaats van een bal en stokken, gebruiken spelers een vliegende schijf of frisbee. Dit spel wordt gespeeld in Groet waar een professionele baan is uitgezet met maar liefst 18 holes! De dag start met een clinic waarbij de regels en techniek worden uitgelegd. Vervolgens gaat de groep proberen alle 18 holes te verslaan. De dag sluit af met een gezellige BBQ inclusief drankjes.

Escape room
Beleef dit spannende groepsspel in Escaperoom Alkmaar. Hierbij wordt u in een kamer opgesloten, welke vol zit met mysteries en geheimen. Lukt het uw groep om binnen 1 uur de escape room te ontsnappen? Een race tegen de klok begint.
Ook dit leuke groepsuitje kan indien gewenst worden afgesloten met een BBQ.

Kanotocht
Ga op een leuke kanotocht door de door ons uitgestippelde route door de Egmonderpolder en Bergermeer. Na deze kanotocht is het uiteraard mogelijk af te sluiten met een door ons verzorgde BBQ met een drankje.

Tarieven:
De activiteiten kunnen worden aangeboden voor groepen vanaf 10 personen of meer.
Het tarief bedraagt: €50,- p.p.

Meer informatie en reserveren

Heb je vragen over een arrangement of wil je een arrangement boeken? Neem direct contact op!

Contact opnemen